Schema

 MåndagTisdagOnsdagTorsdagFredagLördagSöndag
06:00De morgonpigga
45 min
 Bara Du
45 min
ENBART ONLINE: Meditation & Yoga
45 min
De morgonpigga
45 min
  
08:00     Bara Du, jämna veckor  YOGA ON LINE ojämna veckor
60 min
 
16:30    KB-yoga
60-75 min
  
18:00KB-core
60 min
  Bara Män
60 min
KB-core
60 min
   
19:00 ÄVEN ONLINE: Balanserande & grundande yogaklass 75 min     

Boka dig här..

NYHET: Nu kan du även delta online på veckans yogaklasser: tisdagar, torsdagar och varannan lördag, ojämn vecka! Boka dig här så får du inbjudan via Messenger!

Bara du – Här använder vi bara kroppen när vi tränar. Det kan vara rörlighet, yoga eller konditionsträning och styrka. Den gemensamma nämnaren är kroppen. Varannan lördag är det yoga och den klassen kan du även delta på online.

Bara Män – Som namnet säger är det ett för pass män där vi med yogans hjälp får en rörligare och smidigare kropp och en stund för sinnet att stilla.  Klassen passar både för nybörjare och mer vana yogis.

Balanserande & grundande yogaklass – en klass där du landar i kroppen genom klassiska yoga positioner. Genom andetaget ökar du ditt fokus samtidigt som sinnet får möjlighet att stilla. Klassen passar för både nybörjare och mer vana yogis och yoginis. Du kan även delta digitalt på den här klassen.

De morgonpigga – du startar dagen med ett 45 minuters pass med fokus på funktionell träning och ofta med kettlebells.

KB-core – Med kettlebells kommer också mycket core. Här tränar du hela kroppen med hjälp av kettlebells.

KB-yoga – Kettlebells och yoga har mer gemensamt än man kan tro. Här tränar vi kroppen med kettlebells men använder också samma övningar i yogapositioner;  på så vis får styrka och rörlighet i en och samma klass.

Online Meditation & Yoga  – klassen inleds med en kortare meditation och därefter mjuka, energigivande yogarörelser. Bästa sättet att starta dagen på!

Boka dig här.