Klasserna

Bara du – Här använder vi bara kroppen när vi tränar. Det kan vara rörlighet, yoga eller konditionsträning och styrka. Den gemensamma nämnaren är kroppen. Det kan vara svettigare och mer utmanande för kroppen än man tror. 

Bara män – Som namnet säger är det en klass för män där vi med yogans hjälp utvecklar rörlighet, styrka och ett mer stilla sinne. 

De morgonpigga – du startar dagen med ett 45 minuters pass med fokus på funktionell träning och ofta med kettlebells. På 45 minuter hinner man mer än man tror och du får ofta en rejäl genomkörare och en bra start på dagen. Vaken är du garanterat efter klassen!

Balanserande och grundande yoga klass– klassisk, enkel och dynamisk yoga. Vi stannar en stund i positionerna för att ge oss tid att känna in  andning, kropp och sinne. Klassen innehåller ofta en kortare meditationsdel. Passar både dig som är ny till yoga och mer vana yogis och yoginis.

Hatha-Yin – Ett mjukare yogapass med skön avkoppling för kropp och sinne. Du kan även delta digitalt på den här klassen.

KB-core – Med kettlebells kommer också mycket core. Kettlebells är mer än bara svingar och du kommer märka att din core blir starkare genom svingar, pressar, väderkvarnar och annat. Du tränar hela kroppen med hjälp av kettlebells och fokus på core. 

KB-Yoga – Kettlebells och yoga har mer gemensamt än man kan tro. Här bygger vi fysisk styrka med kettlebells och använder samma eller liknande övningar och rörelser i yogan för att utveckla mjukhet och rörlighet.  En klass som kompletterar varandra fint. Styrka och mjukhet – Yin och Yang. 

Meditation & yoga – börja din morgon på det allra finaste sättet; vakna mjukt, få energi och fokus för dagen som ska komma.  Klassen inleds med en kortare meditation och följs av mjuka och energigivande yogarörelser. Det bästa sättet att starta dagen på!  Passar alla.

Rörlighet & styrka – Vi fokuserar på rörlighet och styrka, vi börjar med rörlighet och avslutar med styrkeövningar. Med kroppen eller kettlebells. 

Yoga för Energi och Glädje

Innan det är dags för en god lördagsfrukost så kom igång med en skön yogaklass och få en härlig energi resten av dagen och helgen! Du får sträcka ut hela kroppens muskler och leder, lyfta din energi och stärka hela kroppen och sinnet. Sedan smakar frukosten himmelskt! Passar alla. Varmt Välkommen!