Kurser och workshop

Workshop under våren 2023:

Välkommen till en dag med spännande inslag som energiflödande yoga ute i naturen, kraftfulla meditationer och berörande ceremonier. Mitt ute i Sörmländska myllan med tillgång till skog och sjö.

Tillsammans kommer vi att dyka ned i vårt energisystem, både praktiskt och teoretiskt. Du får vetskap om hur du lyfter din inre energi och hur du håller den flödande för att hålla dig frisk och vital. Vi kommer att äta god ekologisk och näringsrik mat, njuta av gott fika och uppleva naturen och kulturen omkring oss med guidning av den gamla kvarnen i närheten.

Du kan välja att vara med hela dagen och åka hem innan middagen, då ingår utöver aktiviteterna. Väljer du att stanna kvar för att sova under stjärnorna, i tält eller möjligen i orangeriet på gården, äter vi middag tillsammans vid lägerelden. På morgonen får du vakna till yoga och meditation och kanske ett bad innan frukost.

NÄR: Lördagen den 6/5 kl. 09:00-ca 18:00 alternativt till kl. 09:00 dagen därpå.

KOSTNAD: 1200 kr alternativt 1500 kr om du väljer att sova kvar och äta middag och frukost.

MAT: Alla måltider är baserade på ekologiska råvaror och där det går lokalproducerade råvaror efter säsong.

SISTA ANMÄLNINGSDAG: Söndagen 30/4. Begränsat antal platser!

VAR: Lilla Brandsbol (mellan Vagnhärad och Gnesta). Möjlighet finns att bli upphämtad vid tåg- och busstation i Vagnhärad Visa mindre